Sponsorer

Hvad kan du gøre for os

Vi står over for vores tredje sæson og med erfaring og ny bil kommer ambitioner. Vores mål for sæsonen er at vinde vores klasse, men motorsport er en udstyrssport og der er mange omkostninger, hvis man vil være med helt i top.
Vi håber vi kan finde en løsning, der gør at du som sponsor mener at du får noget for dine penge. Derfor har vi lavet frie kategorier, der forhåbentlig passer til jer.
Yderligere har vi ”den frie”, hvori der er mulighed for at skræddersy en aftale der passer begge parter.
Hovedsponsor – bil foliret jeres farver og tema. Logo på sider, og tag.
Giver X fri biletter til løb af jeres valg, mad og drikke i HT-Motorsports telt. Mulighed for at låne bilen til messer, udstillinger eller lign. Yderligere arbejdes der på high-speed ture en dag på Padborg Park, med tilhørende gokart dag. Teamet vil fremstå med jeres navn, fx Bauhause-HTmotorsport.
Pris 30.000,-

 

Guld-pakke – Logo på bagskærme og døre, bagklap spoiler og tag.
Giver X fri biletter til løb af jeres valg, mad og drikke i HT-Motorsports telt. Mulighed for at låne bilen til messer, udstillinger eller lign. Yderligere arbejdes der på high-speed ture en dag på Padborg Park.
Pris kr 20.000,-

Sølv-pakke – Logo på bagskræme eller dør, 40 cm.
Giver X fri biletter til løb af jeres valg, mad og drikke i HT-Motorsports telt. Mulighed for at låne bilen til messer, udstillinger eller lign.
Pris kr 10.000,-

Bronze-pakke – Logo på forskærme / for- eller bag kofanger, 25 cm.
Giver X fri biletter til løb af jeres valg, med mad og drikke i HT-Motorsports telt.
Pris kr 5.000,-

Den frie – Her har du muligheden for i sammenarbejde med os, ar udarbejde en løsning der passer lige til din virksomhed. Det være sig fra små sponsorater, til en hovedsponsor kontrakt, med bilen folieret i jeres tema og farver.

 

Husk sponsoratet er fuldt fradragsberettiget. H.T Motorsport har eget CVR nummer.
Alt aktivitet vil kunne følges både på vores hjemmeside, og vores facebookside. Vi vil takke jer efter hvert løb, og lave links videre til jeres hjemmeside eller facebookside, så eksponeringen af jeres virksomhed kan blive så stor som mulig.
Der er mange erhvervsdrivende i motorsport, så det er et godt sted at møde nye folk, og måske få nye sammenarbejdes partnere, eller ideer.